onsdag 28 mars 2007

Jag har blivit utmanad av Soul bird att visa upp mina favoritsaker i hemmet. Det var svårt att välja, men här kommer dem.



  1. Min och mannens inflyttningspresent, ett sparbössefönster. När det är fullt med guldtior kommer vi att ha 30 000kr! Man stoppar in pengarna längst upp i handtaget och det går även i euro (vilket gör den EU-anpassad) ;).
  2. Min (bara min) bärbara dator, som jag använder nästan varje dag.
  3. 50-tals lampett som en gång har funnits hos exsvärmor och som jag räddade från att slängas i soporna. Tycker de är så snygga.
  4. Kaffebryggare...utan förmiddagskaffe skulle jag gå under. Den här modellen har dessutom en grej som gör att man inte behöver räkna skoporna kaffe utan man kan kolla på utsidan när det är lagom. T.o.m. mannen som inte dricker kaffe klarar av att sköta den!
  5. Våran kamin, värmer underbart på vintern och gör att man kan mysa i barfota i snöyran.
  6. Symaskinen, modell husqvarna fungerar felfritt efter flitigt användande i 25 år! Kan inte tänka mig att vara utan en, men så bor jag ju också i "Tygriket"!

2 kommentarer:

niffin sa...

Å, så kul att se!!
Det är nog inte alla som har ett EU-anpassat sparbössefönster! ;) Och en närapå tänkande kaffebryggare.
Förresten , du är utmanad igen: i samma post, men denna gången "Visa din bokhylla"! :)

MissTaken sa...

Åh en kamin *avis* Det är så snyggt! En symaskin vill jag jättegärna ha men inte blitt av, men måste köpa mej en. Älskar Wallpapern av The Boppers <3